Inzicht in jouw schrijfprobleem

Hieronder vind je gratis producten van mij die je meer inzicht geven in schrijven, schrijfprobleem en wat je eraan kunt doen. Met een video over schrijfschaamte, een test over types schrijfblokkade, een praktisch voorbeeld van hoe je een tekst kunt verbeteren en een handleiding om je tekst levendiger te maken. 

 

Test wriTest: welk type schrijfblokkeerder ben jij?ter’s block: wat voor type schrijfblokkeerder ben jij?

Waarom loop je toch elke keer vast als je gaat schrijven of voel je zo’n grote weerstand?

Dat is voor iedereen weer anders. Daarom heb ik de test ontwikkeld. Die geeft je inzicht in je schrijfpatroon. Ken je je eigen schrijfpatroon dan kun je je eigen schrijfprobleem gericht aan pakken.

Met de uitslag van de test geef ik daar ook aanwijzingen voor. 

Meld je aan voor de test en je krijgt de uitslag gemaild, mét aanwijzingen wat je eraan kunt doen. Hier vind je ook meer informatie over wat schrijven eigenlijk zo lastig maakt.

 

 Zo verbeter ik een niet zo goede tekst: blog met video’s

Een slechte tekst schrijven is helemaal niet erg, als je maar weet hoe je hem kunt verbeteren. Want uiteindelijk wil je wel dat je tekst gelezen wordt, ander schrijf je voor niets.

In dit blog  laat ik zien hoe ik zo’n slechte tekst verbeter. Natuurlijk is elke tekst anders, maar als je ziet hoe het werkt, durf jij misschien ook te schrappen in jouw eigen tekst. En te herschrijven. Er zit ook een video bij.

 

Nog zo’n video zien? Ga dan naar dit blog. Daarin laat ik zien hoe ik mijn eigen tekst steeds verder verbeter. Ook in een video. Je ziet welke gedachten er in mij opkomen, soms razendsnel, want zo zijn die gedachten. Je hoort mij mijn eigen tekst afkraken. Je hoort mij zuchten en lachen. Want ja, dat laatste hoort er ook bij.

En tussendoor krijg je de tips die ik en passant uitspreek nog eens apart in beeld te zien.

 

Handleid5 onmisbare stappen naar een STER-teksting om je eigen tekst levendiger te maken

Verleiden werkt. Ook als je schrijft. Maar dan wel op een integere manier, serieus, maar ook luchtig. Dat is wat ik je stap voor stap laat zien in deze handleiding.

Serieus en tegelijk luchtig schrijven: dat is waar het om draait als jij wil dat anderen je erkennen om wat jij weet en kan.

 Meld je hier aan voor mijn handleiding.  Je ontvangt dan ook voortaan mijn nieuwsbrief over schrijven, met inzicht in wat schrijven nu precies inhoudt, waarom het soms zo lastig is en met inspiratie om zelf beter te gaan schrijven.